De informatie op deze website wordt sinds augustus 2016 niet meer geactualiseerd vanwege het opgaan van Innovatie Agro & Natuur (v/h InnovatieNetwerk) in de directie Agro- en Natuurkennis van het ministerie van Economische Zaken.

Infotheek

Films, radio- en tv-uitzendingen

Verwijzingen:

Alle publicaties

Innovatie Agro & Natuur in beeld

Ten behoeve van de presentatie van de projecten van Innovatie Agro & Natuur is een korte film gemaakt.

Personalised Food - de toekomst?

Kunnen boeren en tuinders producten leveren waarin gegarandeerde hoeveelheden voedingsstoffen zitten die mensen nodig hebben? En bestaat daar ook een markt voor?

Zoet tegen zout

De problematiek en oplossing wordt uitgelegd in de film "Zoet tegen zout. Natuurlijke waterstromen in het Groene Hart"

Koeientuin - Impressie stand van zaken

De Koeientuin: Een nieuwe kijk op huisvesting voor melkvee, gedacht vanuit de behoefte van de koe. Dit nieuw type huisvesting voor melkvee combineert een aantal kenmerken.

Keer Diabetes2 Om - Trailer

Diabetes Type 2 kan omkeerbaar zijn. De patiënt moet dan vooral ánders gaan eten: vers en minder snelle koolhydraten. Innovatie Agro & Natuur ondersteunde de eerste pilot en financierde de documentair

De Groene Behandelkamer

In de Groene Behandelkamer wordt uitgelegd hoe deze mobiele unit ingezet kan worden in de verbinding tussen natuur en gezondheid.

Aanbieding Testament van Terra

Astronaut André Kuipers neemt het boek in ontvangst en vertelt over hoe kwetsbaar onze aarde er van een afstand uitzag tijdens zijn recente ruimtereis.
Resultaatpagina(s): 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 ..
 
Innovatie Agro & Natuur, onderdeel van het

Ministerie van Economische Zaken